Общо събрание 11 ноември 2017

 

ПОКАНА

 

 

Управителният съвет на Сдружение „Българско ски - училище”, на основание чл. 26, ал. 1 от ЗЮЛНЦ и чл. 24, ал. 2 от устава на Сдружението, свиква редовно общо събрание на членовете на Сдружението, което ще се проведе на 11 ноември 2017 г. в 10.30 часа в залата на Пресклуб „България”, гр. София, бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” № 38, Национален стадион „Васил Левски”, при следния дневен ред:


Републиканско първенство Пампорово 2017

Наредба

За организиране и провеждане на 33то Републиканско първенство

на ски и сноуборд учителите от 4 април до 6 април 2017 год.


Световно първенство на ISIA

Уважаеми колеги,
В периода 28-30 януари 2013г. Сдружение "Българско ски училище" съвместно с к.к. Пампорово ще бъде домакин на 13-то Световно първенство на ISIA.
Управителния съвет на Сдружението кани всички, които имат желание да участват в дисциплините "гигантски слалом" и "паралелен отборен слалом", да подадат заявки за участие в офиса на Сдружението до 23 януари 2013г. Право на участие имат всички с ниво ISIA  марка.
В случай, че заявилите участие са повече от определената ни квота (25 човека за гигантски слалом), подборът на състезателите ще се извърши в съответствие с класиранията им на последните две първенства на ски-учителите, проведени от Сдружението.

ISIA сертификат за покрити стандарти